Medial utveckling.

Idag var det dags för ännu en träff med cirkeln :)

Det var många som var borta så jag var hemma mycket tidigare idag. Hur som helst så satt vi och snackade lite innan meditation och en av deltagarna hade med sig en tankenöt. Det var en homogen träkloss som hade tre stora jack i sig. Sen satt det en spik genom två av dem. Hur kom spiken dit? Trät är alltså i ett stycke och inte limmat.

Vi fick tack och lov svaret i slutet av cirkeln! ;) Löser du den?

Under meditationen ikväll vet jag inte vad vad jag upplevde. Jag befann mig i Gullvik och satt vid våran grill, ensam. Så jag tänkte att här kan jag ju inte sitta i en evighet. Jag bestämde mig för att gå till Lotsberget. På vägen dit mötte jag först ett gammalt par, runt 75 år kanske. Tanten såg ut som en riktigt bullfarmor med tjockt vitt hår och gubben kunde jag inte urskilja direkt. Men de hade grå träningsoveraller på sig och de hade en liten terrier med sig. Den var orangebrun och hade ett rött halsband. Paret var iaf väldigt glada över att de fick vara tillsammans och de var otroligt kära. Mysigt tänkte jag och traskade vidare.

Jag kom aldrig fram till berget utan fann mig istället ute vid en sjö, jag vet exakt vilken men kommer bara inte på namnet, där satt jag mig än en gång och grillade. Grillade korv :) Där var också en äldre kvinna på ca 40år, han hade en röd jacka, blå jeans och hon hade mörkbrunt rakt hår. Strax bakom oss så lekte en liten pojke på kanske 5-6år? Han hade en blå jacka och gummistövlar. Kvinnan sa till mig att hon kände sig ensam och saknade sin man. Jag ville inte fråga nått mer om det så jag sa inget. Hon tog sen fram en stor glasskärva ur jackfickan och visade mig den. Jag fick känslan av att de måste ha varit med om en olycka, typ bilolycka? Strax därpå så var meditationen över och vi skulle redogöra för vad vi upplevt.

Elisabeth sa att nästa gång ska vi begränsa oss till kontakter som har med gruppen att göra så att vi kan börja jobba med mer direkta budskap. För just nu kan vi få in lite vad som helst. Det ska bli spännande men jag måste lära mig att släppa på spärrarna och bara ta in utan att analysera så mycket varför och hur.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s