Kommentarer(?)

Att kommenterar, att inte kommentera.

Jag läser många bloggar och ibland slås jag av dess innehåll. Det kan vara överraskande roliga inlägg och det kan vara djupa funderande inlägg. Men det är mycket sällan jag kommenterar. Tråkigt nog. Jag kommenterar liksom i sinnet och nöjer mig med det trots att jag vet att jag själv fullkomligt älskar när ni kommenterar här. Så framöver ska jag bli bättre på att göra avtryck.

Ibland kan det vara fint med ett enkelt; Hej, jag var här och tittade in :)

 

3 tankar om “Kommentarer(?)

  1. Jag är likadan, sitter alltid o läser på mobilen o då är det så jobbigt med alla koder man ska skriva in när man ska lämna en kommentar :/ men ibland så! ;P

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s