Jag gillar min mage, faktiskt!

Vissa dagar känner man sig bara fel. Men helt ärligt så gillar jag faktiskt min mage :) Jag tycker om att ha en gravidmage! Jag tycker tyvärr inte om det man får på köpet, men magen är fin :) Rund och härlig!

 

Jag fick förresten hem mitt gravidpaket med kläder igår. Ska försöka fota lite under dagen, bland annat en superfin maxiklänning! :)

3 tankar om “Jag gillar min mage, faktiskt!

    • Haha! Oj då!! Ja självklart är det som du säger att jag syftar på bristningar och allt extra fett! Och absolut inte på bebis! Men läser man fler inlägg i bloggen så säger det ju sig själv :) Vi längtar efter bebis :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s