Sämre dagar.

Inte för att klaga eller verka gnällig. Men att sova 5-6h på t v å dygn och inte ens sammanhängande gör en rätt trött. Att dessutom vara gravid och ha ett ferritinvärde på 4 (ska ligga över 100) gör inte det hela roligare =P

Jag vet inte varför det är så här? Vilde vaknar i panik. Jag också. Jag kan sen inte somna om. Inatt somnade jag 23.30. Vaken från 01 till 03, somna om, sen upp 0420 för att vara vaken resten av morgonen. Gårdagen var inte mycket bättre.

Det är nu man önskar att man kan säga; Det är en fas, den går snart över.

Men det vette tusan. Det känns som om jag gör något fel. Han kanske får för lite mat? Men nej. Det vet jag ju ändå att han inte får. Han kanske drömmer läskigheter? Ja, men då brukar han somna om och absolut inte vilja kliva upp 04.20.

Jag försökte få honom att fortsätta sova hos oss och förstå att det inte var morgon ännu, men det fungerade inte. Jag gav honom välling men det fungerade inte heller. Jag är bara så trött.

Ni kanske tänker; Men varför sover hon inte på dagarna eller tidigare på kvällen? Men jag kan inte!!! Det går inte! :( Tro mig, jag haaaaaar försökt. Jag har alltid haft svårt för att sova och jag kan nog räkna de nätter jag sovit sex timmar i sträck på en hand. Men det stör faktiskt inte så mycket man kan tro, jag är ju van, men jag behöver iaf 3-4h i sträck för att känna mig fräsch.

Detta är en sån kontrast mot förra veckan. Då sov Vilde hela natten igenom. 07-06 utan att vakna en gång och jag var så glad i kroppen, jag var så himla nöjd över att han börjat sova sig igenom hela natten utan att ens äta vid 04-05. Hur kunde det bli så här? Tvära kast måste jag säga. Tvära kast. Det måste ha varit den där tre dagars febern som ställt till det..

Man kanske kan få något utskrivet, men jag är så rädd att jag då ska vara supertrött när jag ska upp till Vilde på natten för att mata och på morgonen när Vilde vill leka =/

3 tankar om “Sämre dagar.

  1. Hej! Hittade din blogg precis då jag letade efter info om 3-dagarsfeber. Min son har det och inte kul! Nu läser jag ditt inlägg om sömn och kan bara instämma, exakt samma situation hos mig. Kan ju inte vara lätt att vara gravid på det.. Lycka till. / Tessan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s