Varför är det så?!

Det känns så himla typsikt att man ska vara gravid när modet ligger precis rätt i fas. Hur många år har jag inte väntat på att modet ska vara som det är nu? Alldeles för många iaf! Och precis samma sak var det förra sommaren. Sååå.. jag ska bara ha en rackarns tur om det håller i sig till nästa sommar då det är min tur att handla kläder!!! :)

Men vet ni, jag tror ofta att man känner så här. När man verkligen inte kan shoppa, det är då man hittar alla de snygga sakerna. Och de dagar man faktiskt har en fet plånbok och slimmad kropp, då hittar man nästan inget av intresse. Så är det iaf för mig.

Man hamnar i någon slags trots. Typ som att steken aldrig är så god som helgen innan löning. När man väl har pengarna på kontot kan man nöja sig med korv och makaroner.. Haha! :)

En tanke på “Varför är det så?!

  1. Precis så kände jag med! Förra våren/sommaren fanns det hur mycket snyggt som helst men då va man gravid så det gick ju inte. Däremot fanns det inga snygga gravidkläder, något som jag tycker nu finns hur mycket som helst när jag inte är gravid! Märkligt fenomen men det gräset är ju alltid lite grönare på andra sidan ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s