Att bada, njuta :)

Vissa dagar, som idag, måste man tillåta sig själv att bara njuta. Trots att man har en lång ”att göra” lista.

Därför gav jag oss ett fint bad med aroma oljer och satte på en mindfullness skiva.

Jag har ju som ni vet problem med att leva i nuet. Jag ångar på och tänker bara framåt. Heeela tiden. Då missar man tyvärr många njutningsfulla stunder här i livet. Så jag försöker verkligen bättre mig. Och jag försöker verkligen vara bekväm i denna graviditet då det kanske är min absolut sista?

Ser jag tillbaka på bilder under hösten, sommaren och förra graviditeten så var jag ju faktiskt smokin’ hot om jag får säga det själv, haha! :) Men det ser man ju inte när man är där. Då känner man sig bara fet och ful. Men nu när jag tittar på bilderna var jag ju faktiskt inte alls så fet och ful som jag kände mig. Visst gick jag upp en del kilon, men jag tappade dem också väldigt snabbt. Så tråkigt att jag själv inte märkte detta utan fortsatte att känna mig som en val trots att jag tex tappade näst intill 27 kilo på 12 veckor.

En tanke på “Att bada, njuta :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s