Olearys!

I lördags var vi ut och åt på Olearys. Tyvärr hade vi ingen barnvakt så Vilde fick följa med. Nu var det tur att vi var så pass tidigt :) Jag hade verkligen sett fram emot detta och längtade verkligen efter min stek. Men när vi kom dit så visade det sig att vi fått ett bord alldeles bredvid ett gäng ungdomar som hade typ firmafest. När vi kom var de redan då rätt livade =P

Hur som helst så var vi tvungen att ta med vagnen in utifall att Vilde skulle bli trött. Detta gjorde i sin tur att en av dessa grabbar var tvungen att flytta på sin stol lite när vi skulle förbi och det var då det hela började. Hela bordet med grabbar började raljera i att man inte ska ha barn med sig ut och att vi var knäppa som tagit med ungen, hur kul var det för dom osv osv osv.. Jag blev så sjukt förbannad att det bara var ett par sekunder ifrån att jag skulle brunnit av. Och hade jag brunnit, då jävlar hade det brunnit. Det hade flugit öl kan jag lova, de hade minsann fått höra både ett och annat från mig! Men, jag lyckades hålla mig. Ett tag senare så gick grabbarna vidare och det blev lugnt. Men va tusan, det var inte direkt så att Vilde var den enda ungen där! Och vad har de för rätt att ta för givet att Vilde skulle vara en grinunge? Han är hur snäll som helst när man går ut och äter!! Sen att det dessutom i detta grabbgäng var karlar som är upp mot 30 och har egna barn gjorde ju saken bara än mer pinsam =P För dem alltså!

Min stund på Olles blev iaf helt förstörd och jag kunde inte njuta en sekund av maten. Kul.

Vi åkte sen hem och såg på en film med Chrille och Cecilia. God bless America. Vilken skruvad rulle. Jag lämnar det där.

En tanke på “Olearys!

  1. Fy vad respektlöst av dem! Hade det varit jag så hade jag nog f-n vänt på steken och sagt att det var hemskt att hamna bredvid ett sånt gäng, tänkt på mitt stackars barn som måste se och höra.

    Vissa verkar tro att små barn och mammor i allmänhet endast får/ska vistas i hemmet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s