Maggen!

Magen är rätt tung nu. Tung och hård. Jag kan inte ha något som spänner över magen så som ett linne eller en för tajt tröja. Då får jag svårt att andas och genast en massa SD. Denna gång verkar magen vara m y c k e t känsligare för tryck än vad den var med Vilde. Sicken tur att jag ska iväg och hämta ut ett paket med gravidkläder nu på em då :) Hoppas att något sitter löst och skönt bara!

 

Jag har nu fått börja med min 10 veckors cocktail. Dvs supermixen av halsebränne tabletter. Varje kvällen tar jag en Losec 20mg, sen måste jag två Novaluzid på natten och även en Gaviscon. ALLTID.

Vet inte hur många gånger jag har vaknat av att man har halva magen upp i halsen och i munnen, det är så vidrigt. För försöker man då andas åker allt ”fel väg” och man tappar luften helt. Full panik. Jag avskyr nätterna =P

2 tankar om “Maggen!

    • Tack :) Det är en mamatunika från HM som jag köpte våren 2011 =/ Jag köper väldigt mycket på nätet faktiskt. Beställer en hel del från England :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s