Vilsen??

Haha, Vilde råkade trycka igång dammsugaren och ser ut att vara helt lost! :) Vad hände liksom?

Vilde har förresten börjar dela med sig av sin tutte till oss. Frågar vi vart tutten är så kryper han iväg och hämtar den :) Sitter vi i soffan hela familjen och Vilde i mitten så vänder han sig om och ger endra mig eller pappa Mattias tutten. Och är man fräck och frågar om man kan få tutten tar det bara en sekund innan han stoppar in den i munnen på en! Han klappar dessutom händerna när man ber om det och han gör det när han blir extra glad eller ser något extra roligt!

Han har blivit så stor, våran 11 månaders fis :)

Nu ser man att han förstår mycket av det man säger, och han vet skillnaden mellan våra katter. Han hämtar olika saker man ber om och han klättrar baklänges ner från soffan. Han går mycket men fortfarande vill han ha något framför sig. Typ en färgburk, en stol, brio vagnen eller ja, vad som helst som man kan knuffa framför sig :)

Han säger adda om pappa och han säger ibland amma om mamma. Itte = tutte :)

Tutta är i detta fall NAPP!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s