Nya brills.

Dagen är kommen. Nu MÅSTE jag köpa nya glasögon. Mina gamla har bara en skalm och är så repiga att man knappt ser igenom glaset. Det är ett par gamla Björn Borg brillor som jag skaffade när jag gick i.. 6an? Så de har ju några år på nacken nu, haha! Inte för att jag använt dem så mycket men jag har ju aldrig använt fodral eller annat skydd runt dem när de lagat i väskan, så ni kan ju tänka er själva hur riporna ser ut =P

Jag har iaf bestämt mig för att köpa ett par plastbågar. Och jag kommer inte att ha glasögonen mer än hemma i soffan. Just därför väljer jag plast. Det fastnar inte i håret och det trycker inte på näsan om man skulle råka somna med dem. Och om de är lika bra som Mattias glasögon är de i stort sett okrossbara! Han sover på sina, Vilde leker med dem, de ligger på golvet, de ligger under madrassen osv osv osv.. Inte en skråma har de fått! :O

Ja, nu ska man bara välja rätt. Det första paret är ganska stora och fyrkantiga, med brunsvarta skalmar. Det andra paret är lite mindre och lite smalare, med blå skalmar. Vad tycker ni? Själv föredrar jag de blå, lite mindre.

  

VS

  

Kanske köper jag båda :) Ombyte förnöjer och de kostar inte så mycket om man inte ska specialslipa glasen eller ha andra extra tillval :)

4 tankar om “Nya brills.

  1. Snygga du! Det andra paret tycker jag :) Btw, har du kollat in extraoptical.se? Svinbilliga bågar inkl. glas. Tänkte köpa 3 par på en gång därifrån, så man har några extra om (läs: när) man klantar sig ;)

    • Tummen upp för dig Mia, du är en av få som håller med mig om 2an! :) Jag ska köpa på favoptics.com, de har ännu billigare! Typ 495 per par, haha! :):) SAKNAR DIG!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s