Reality check.

Vaknade upp i morse och blev bara less. Låg.

Jag kom från en dröm där jag hade min gamla kropp. Den slimmade, snygga och fräscha kroppen. Jag var på krogen och jag hade sjukt roligt! Det var längesen jag kände den där säkerheten över min kropp. I min dröm använde jag den verkligen. Jag drömde hur jag tog med mig Mattias hem och bara njöt av hur jag kunde få hans blickar att falla på mig. Han kunde liksom inte slita sig. Så var det ju faktiskt förut. Ville jag så kunde jag verkligen trissa honom. Visst, nu kan jag ju fortfarande det men det är själva känslan i det som jag saknar.. känslan av att faktiskt känna sig het.

Nu när jag bara är fet och ful så vill jag ogärna gå runt i piffiga underkläder och teasa. Nu är det mest för små BHar och hipsters. Sexigt, NOT! Överarmarna har exploderat och sälfettet under hakan är tillbak. Jag känner mig så galet osexig. Sen tog Mattias en bild på Vilde och jag råkade vara i bakgrunden, när jag såg den bilden ville jag vara kräkas över mig själv. Hur fan ser jag ut?! Vafd har hänt med mina ben? Jag har alltid haft smala ben, men nu!? Det är t.o.m. fett på knäna! =P

Det absout värsta i denna kråksång är att jag inte kan påverka min figur något nämnvärt just nu. För jag kan absolut inte motionera, jag får fruktansvärda SD. Och jag måste äta, annars svimmar jag. Visst att man kanske tillåter sig själv en kaka då och då men det tycker jag ändå att man ska kunna när man är gravid. Jag svullar inte direkt MAX mål varje dag och jag äter inte glass fem gånger om dagen.

Egentligen är tankar som dessa rätt korkade. För jag vet ju att min man älskar mig över allt annat och inte på något sätt ser några fel i hur jag ser ut nu när jag är gravid. Och det är ju trots allt han som ser mig mest :) Men ändå. För min egen skull?

Vilken dålig dag =P

11 veckor kvar.. 11 veckor och jag har bara fem kilo tillgodo :(

11 tankar om “Reality check.

 1. Försök att inte tänka så mycket på vikten, då du inte kan påverka den (:
  Jag tycker du är jättefin! Och det tycker garanterat Mattias oxå (:
  Försök att njuuuuta av graviditeten, det kanske är sista gången, vem vet?
  Träna och ”fixa till” kroppen hinner du göra efteråt, i mååånga år! :)

  Grattis igen till flickan i magen, och lycka till!

 2. Välkommen i klubben. Tänk att jag har suttit som en padda i över 1½ år nu pga den där j*vla foglossningen. Du kan ju bara tänka dig vilket härligt lager av späck som spritt sig över HELA kroppen.

  Men nu har jag fått lite bättre hjälp och kommer kanske att kunna komma igång och träna/motionera om några veckor….. hoppas, hoppas….. och kanske också sova bättre :-)

 3. hej!
  tycker du ser jätte fin och fresch ut tjejen!. men färstår vad du menar, då jag med är gravid, nu med fjärde barnet o är inne i v 24 snart!

  har även emd gått upp ett antal kg, ca 8 kg hitills!
  kan ej helelr röra mig pga prematura värkar!!
  har fött alla mina tre tjeejr i v 35, men då med tur då allt börjat i v 29 resp 25 med senaste!!
  så hoppas ja kommer kalra denna bättre!!!!

  hur har de gått för dig med dittt vatten avgång??? är du öppen gnt?
  hooppas du mår bra iallafall?
  kramar catta

 4. Förstår hur du känner dig! Men kan tänka mig att många skulle göra vad som hellst för att ha den kropp du har (även som gravid)!! Men du som har en väldigt slimmad kropp till vanligen förstår jag din känsla av ”obekvämlighet ”över ens kropp och extra kilon! Inte så lång tid kvar nu och försök glödjas åt det underverket din kropp både bär nu och burit! Och kom i håg Du Är Vacker!

 5. Som tur är ska du ju inte vara gravid resten av livet! ;-) Det kanske är sista gången du har en inneboende, onödigt att lägga energi på att hata kroppen du har nu – den är ju bara tillfällig!

 6. Äh, tänk inte på vikten nu, utan njut av att du snart skall få en lite tös :) träna kan du göra om några veckor, det kommer bara till att rasa av!

  Du har ju din man nu, så oroa dig inte!! Grattis till bröllopet!! Jag såg er vid biblioteket på skottdagen ;)

 7. Åh dina ord e som tagna ur min mun. Ja känner igen mig till punkt o pricka! Fan va de e tufft ibland. E de ok om ja länkar till detta inlägg på min blogg? Kram

 8. Ping: Saknar min kropp snuskigt mycket! | My Story – My Life – My Future

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s