Hej :D

I morse hade jag fått tillbaka min underbara klump Vilde. Han sov hela natten uppe och han satt och lekte förnöjt i sängen klockan 9 i morse när jag kollade till honom :) Skönt att vi är tillbaks! Jag trodde han aldrig mer skulle vilja sova själv. Visst var det lite kinkigt igår när han skulle somna men tillslut så gick det ju. Typ 20.00 ist för 19.00 och efter en hel del grin.. Men skam den som ger sig. Både Vilde och jag har sovit bra mycket bättre än vi gjort de senaste dagarna!

Nu väntar jag bara på att Lizzy ska dyka upp här hemma så jag kan åka till vetrinärstationen och kastrera henne! Hon har inte varit hemma på hela helgen så jag antar att hon än en gång lyckas bli inlåst på Wibergs bygg =P

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s