Bonnfrua!

Aaw.. Jag såg på bonde söker fru-kontaktannonserna idag på tv7. Jag måste säga att det är svårt att inte smälta för Bengt. Kamelbonden! Han ser ju störtskön ut. Och han verkar vara.. Ja, helt enkelt svinmysig! :):) Han talar klokt och han tar hand om djur. Han har dessutom skägg (med fläta!) och långt hår!! :) Hade jag varit singel och eehm.. äldre, hade jag röstat på honom! :) Visst, han hade sju barn men vadå, är man 60 så är det väl inte direkt barn man tänker på utan mer en livskamrat att dela resten av evigheten med! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s