Suspended due to violation of terms and regulations (!?)

Igår hände det igen. Jag blev nerstängd av wordpress.com

Jag fattar det inte, det är andra gången det händer nu =P Jag har inga förbjudna länkar och jag har definitivt inget förbjudet material på min blogg. Men tydligen så har de botar som automatiskt söker av efter länkar till affiliates och ibland blir det fel. För jag har som ni säkert vet inget sånt. Jag bloggar inte för att tjäna pengar. Punkt!

De länkar och de produkter jag skriver om är sånt som jag verkligen rekommenderar och som jag köper själv. Inget lureri här inte! :)

En tanke på “Suspended due to violation of terms and regulations (!?)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s