Att kvävas.

Ja, känslan av att kväva sig själv när man ligger ner suger.

Påminn mig om detta när jag, om ett förmodat år eller så, kommer att tjata om att jag ska korrigera tuttarna. Påminn mig att jag inte alls vill vara större än jag var innan första grav. En fast, fyllig byst men inte så stor att jag kvävs när jag lägger mig ner. Inte heller så stor att man inte kan handla underkläder i butik utan måste nätshoppa =P

Jag vill att den ska vara exakt som den var när jag och Mattias träffades. När jag vägde mina nätta 52 kilo och var tight överallt. EXAKT så. Nothing more, nothing less.

-Kvävd-

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s