Medial utv. cirkel träff #3

I torsdags var jag och träffade upp cirkeln. Vi kör den varannan torsdag och kommer som sagt att hålla på till November! :)

De senaste tå gångerna har jag tyvärr haft svårt att fokusera och jag har hamnat i något slags tvivelaktigt läge som gör att jag inte kan slappna av. Jag vet inte om det kanske är för att Mattias tydligt sagt hur löjligt han tycker det är och att det bara är ren bluff? Kanske. Jag är ju rätt lättpåverkad, omedvetet.

Tankar som ploppar upp är liksom; ”Vad gör vi nu egentligen, gud så tokiga vi är som sitter här i ring och pratar om våra fantasier”, ”Detta är ju bara vad vi vill känna, se och höra, vad är på riktigt?” Osv, osv.. Så himla dumt eftersom jag i grunden v e r k l i g e n tror på detta. Näst intill utan tvivel. Men det blir så svårt..

Första mötet vi hade var helt fantastiskt. Då satt jag där helt öppen och utan tankar. Jag babblade på om det jag upplevt och jag måttde toppen. Nu känner jag på något sätt att jag måste prestera för alla de andra i gruppen verkar ju få fram så mycket. Varför är det bara svart för mig? Drar jag ner de andra nu?

Men tydligen är det vanligt att känna så och då blockerar man sig själv. Så klart!

Jag har dessutom börjat känna mig stressad under själva ”öppning”. Jag har svårt att visualisera sakerna tillräckligt snabbt. Ska vi befinna oss på en äng för att sedan se en grind vill jag gå till grinden, hela vägen, och den är ibland rätt långt bort. Men iom stressen så pressar jag fram den så den är rakt framför mig. Men hur kom jag dit?? Så tokigt av mig.

Nästa gång jag skita i alla andra och bara vara med mig själv. Det får ta den tid det tar. Så är det bara!

Hur som helst så kände jag ju inte så mycket i torsdags. Det jag upplevde var dock att jag blev helt lam i höger sida av kroppen. Jag trodde rakt att jag skulle trilla av stolen ett tag. Superkonstig känsla i kroppen. Sen fick jag superintensiv smärta i mitten av sidan på huvudet. Strax ovanför örat på höger sida och tillsist fick jag tväront i en visdomstand och kände mig supersvullen.

Om jag har förstått detta rätt skulle man kunna ha tolkat detta som att man fått kontakt med en man/kvinna som led av tandvärk och som eventuellt fått en stroke. (??) Precis som när man får upp en bild av Kalle Anka kan kan tolka det som om man har en plattfotat, hes, kort man med sig. För alla bilder och känslor är inte logiska. Det är inte som på TV. Utan man måste tolka saker utifrån sig själv. En katt betyder ju inte samma sak för mig som för dig till exempel.

Jag planerar nu att försöka meditera lite själv hemma innan jag åker iväg på träffarna för att se om det kan få mig att fokusera bättre.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s