Bakom mina solglasögon.

Det är bara ren tur att det finns stora piloters när man har mörka ringar ner till hakan ;) Så himla tråkigt att Vilde fick det så jobbigt nu. Vi hade ju tänkt åka på badhuset med honom i helgen och äte en middag ute på Olles. Det blir ju en raincheck på den om man säger så. Vi får helt enkelt hämta maten därifrån i stället! :) Ni vet att det är fullt möjligt va? De har takeaway på Olearys! Hurrey! Vi har kört på det ett par gånger och det har faktiskt varit kanon. Även när man tar en stek! Mums :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s