3 dagars feber.

Jag misstänker att liten Vilde har fått tre dagars feber =P

Det har nu gått två dagar och jag tycker så synd om honom. Inget verkar fungera. Han sover dåligt, har skyhög feber och är supertrött. Det enda positiva med detta är att han fortfarande äter rätt bra. På nätterna har det varit fruktansvärt. 40 graders feber och Vilde har krypit runt i våran säng för att hitta ett bekvämt läge utan framgång precis hela nätterna.

Det skulle kunna vara en tand på gång också när jag tänker efter, för han verkar ha som störst problem när han sovit, ska sova eller är trött. Då gnuggar han tandköttet som besatt. Sen dregglar han ovanligt mycket nu också..

Feberfis.

2 tankar om “3 dagars feber.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s