För nu är det vååååår!

Sure, sure, det föll snö i morse. Men det är trots allt 11 April idag! Då ääääär det vår. Detta resulterar oftast i att det rycker extra mycket i min schoppingnerv. Men jag står pall. Det gäller att jobba med det man har =P

En sak är säker, jag längtar redan till nästa vår/sommar. Faktiskt redan till vintern! Då kan jag förhoppningsvis använda mina gamla kläder igen och kanske få köpa mig lite nytt? ;) Jag kan ju inte springa runt i det jag hade 2010, haha! För om man ser till det långa loppet har jag varit gravid eller nyförlöst sen 6 juni 2010. Helt gaaaalet =P

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s