Hos mama & papa.

Yes.

Påsken har varit fylld av mat. Bjudmat!

I fredags var vi i Svedje och åt lite påskbuffe. Jag älskar påskbuffe. Sill, lax, ägg mm. mm. Det är så galet gott!! :) Rostbiff och potatisgratäng åt vi också! Jag kan säga att jag åt så mycket att jag till slut inte ens kunde sitta. Maten har ju inte så mycket plats dessa dagar =P Bebis tar ju upp allt utrymme i magen. Men skam den som ger sig! ;)

I lördags åt vi middag ute med Mattias föräldrar. Mattias åt oxfile och jag tog laxtornedous. Svingott som alltid när man äter ute på restaurang! :)

Och i söndags var vi ut till Gullvik och åt middag med pappa och Ewa. Först var det sill och ägg med nån slags röra, hur gott som helst!! Sen bjöds det på baconlindad kyckling i gräddsås. Mums! Än en gång åt jag tills jag inte kunde sitta upprätt. Jag fick inte ens i mig hela desserten. Vilde fick hugga in och hjälpa mig med hallonen! :) Vilde gillar hallon skarpt!! Vilken tur att han ska få sig en egen hallonbuske till sommaren :)

Vilde var hur som helst mycket påskfin under våra besök. Han hade finjeansen, snyggskjortan och coolvästen. Sen hade han faktiskt också fluga! :) Samma kläder som på nyår fast med andra byxor och öppen väst! :) Fräsigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s