Det var den påsken.

Jag som skulle ha superpåskigt och jättefräscht hemma hade jag tänkt. Fail på den. Jag har målat, slipat och kladdat runt mest hela dagarna så det har faktiskt varit superstökigt. Enda dagen som det var Ok på var igår :)

Vi hade bara besök av två påsktjejer på torsdag, tyvärr hade vi inget godis eller något annat hemma så det blev en nit att komma förbi hos oss. Vi hade inte ens lösa pengar. Fy så dåligt! Förra året tror jag varenda unge i hela kvarteret var förbi och de fick alla rejält med gotta! :) Jaja, nästa år gör vi om och gör rätt igen. Vi vill ju inte vara det snikna huset =P

Vilde har busat som en tok hela helgen och har nu börjat klappa händerna, säga tack tack när han får saker och han hämtar tutten när man ber honom om det. Stora lilla killen :)

Påskpruppen

2 tankar om “Det var den påsken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s