Dagar som dessa =P

Dagar som dessa vill jag skjuta mig själv i ansikte. Jag är sååå trött och Vilde håller på att få en ny tand. Jag känner mig så sjukt dålig som nu gett honom alvedon bara för att han ska lugna ner sig. Det är det enda som fungerar. Jag vet att man inte ska ge det i onödan men han verkar ha så ont. Inget fungerar. Han kan inte sova och är bara ledsen. Hela natten har han snyftat sig igenom och nu är det mer gallskrik. Han har varit upp sen i morse och vägrar lunchvila. Han skulle verkligen behöva vila. Dels för att han då sen blir lugn och harmonisk och dels för att han ska kunna sova i natt. Usch för tänder och annat ont elände.

Tired.

En tanke på “Dagar som dessa =P

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s