Hemma.

Hejsan hejsan.

Idag klockan 13 var jag som ni vet till doktorn. Först till BM och därifrån blev jag direkt skickad till förlossningen. Lite samma visa som med Vilde. Fast den här gången var det fostervatten som läckte. Så på förlossningen gjordes UL för att se att det sfortfarande såg ok ut. Och vet ni, det gjorde det!! :) Vi fick dessutom bekräftat att det är en liten flicka vi väntar!! :D Sen sa läkaren att under nästa snitt kan vi ta borde det gamla för att få en finare läkning, hurrey!

På ULet så vinkade skruttan fint åt oss och doktorn tyckte att jag hade blivit underskattad i måtten tidigare av BM. Men det är ju så svårt det det där att mäta exakt. Man måste sätta måttbandet precis på samma ställe som förra gången liksom och jag ju nu mitt i allt bytt BM till Lena som var med oss på BB.

Måtten jag fick idag, vecka 26, var följande;

SF: 23
Blt: 115/70
Flj: 150
Viktuppg: 12/13kg
Sockret var kanon men jag minns inte siffrorna och urin var UA.

För att jämföra dessa mått med Vilde var dessa;

SF:25
Blt: 90/60
Flj: 148
Viktuppg: 10kg

GLAD PÅSK!

10 tankar om “Hemma.

    • Ja superbra. Nope, men det kan typ bli en liten reva i en av hinnorna som sen självläker. Jag ska ta det lugnt och om jag får mer sammandragningar ska jag börja med Bricanylen igen och genast höra av mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s