YESSSS! :)

Nyss sett klart Game of Thrones s02e01. Love it. Loooove it. Jag vet bara inte hur jag ska orka vänta på avsnitten. Jag vill ju se alla efter varandra utan uppehåll!

Mötet på företagscentret gick iaf mycket bra :) Hon hade sällan sett en sådan välgjord affärsplan så det känns skönt :) Hon gav mig ett par tips och sen gick jag för att träffa Almi Företagspartner. Där gick det också helt ok. Nu ska jag bara komplettera med ”riktiga” siffror från liknade verksamhet för att dubbelkolla siffrorna. Så i morgon kommer jag att ha en heldag med telefonen kan man säga! :) Nästa steg blir ett möte med min bank. Hejja, hejja. Jag gör mitt bästa :)

2 tankar om “YESSSS! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s