Är jag ensam om detta?

Kan det vara så att jag är ensam om att tröttnat på alla bilder och alla bloggheaders som är dimmade? allt ska vara svept i något slags rosa skimmer? Jag gillar bilder med färg. Jag tycker det är otroligt fint när det då och då kommer en nertonad bild. Men när det är så precis hela tiden blir jag tokig. Varför köpa en svindyr kamera som kan exponera bilder och färger helt magiskt när man sen skruvar runt med en massa filter =P Dt verkar ju dessutom blivit en trend. Alla vill ha ”dimm”. Jag är så sjukt trött på det. Jag vill ha skärpa. Punkt. Detta är inte ett riktat inlägg utan jag har bara sett att det är fler och fler som hakar på detta fenomen.

Sen finns det många bloggar som ger en superfina tips och visar hur man ska göra för att få bilderna som man vill ha dem. Men alltså. Det behöver ju inte gå till överdrift! Redigerar ni era semesterbilder som ni sätter in i era hårdpärmsalbum också? Då har det gått för långt. Verkligheten FTW!!

4 tankar om “Är jag ensam om detta?

  1. Brukar kika i din blogg ibland, och jag håller med. Vissa har så ljusa bilder att man måste vinkla skärmen för att ens kunna se vad det är som dom har fotat, tycker det är dötrist. Jag vill hellre se färgstarka bilder :)

  2. Ja, jag redigerar mina semesterbilder som jag sätter in i hårdpärmsalbum också, men det beror på att jag fotar i RAW och inte i jpeg, vilket gör att en del av inställningarna görs i datorn sedan.

    Faaaast, jag petar inte på en massa färgfilter i och för sig så det kanske inte räknas. :D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s