Målat om vardagsrummet!

Aloha!

Nu har jag fått in lite bilder på datorn sant fått den att fungera igen. Kattungarna spillde ut en vas över soffan under natten och jag vet inte om datorn hamnade i vägen för den var inte pigg på att starta när jag försökte. La den i solen ett tag och sen gick det bättre?

Hur som helst, vardagsrummet fick äntligen sin grå färg och matsalsdelen blev sänkt en ton. Love it! Nu är det som jag hade tänkt mig :)

–>

Känns så mycket fräschare nu! YES! Bänken fick dock vara kvar tills vi köpt den nya TVn. Jag målade bara om den och slipade ner den lite :) Tidigare var den BRUNBETSAD! :O

En ny klocka blev det också! :) Svårt att missa tiden nu, ha!

Vildfisen fick inte hjälpa till utan fick nöja sig med att titta på. Han förstår inte vilken tur han hade! Jag hade också velat fått stå och titta på. Att måla tak är till exempel det värsta jag vet. Jag fullständigt hatar det =P

Här kan man se nyansändringen. Från det ljusa (s100n+gult) till den lilla fläcken i hörnet (s1500n). Kan ses som en löjlig ändring men alltså det blir en enorm skillnad. Nu känns det rent och fräscht igen. Jag ska aldrig mer ändra min vackra grå. NEVER!

3 tankar om “Målat om vardagsrummet!

    • Det stämmer! :) Det är bara i Elvas rum som vi har ljusat upp med s100n! Vi kommer att måla köket i den ljusare också eftersom att vi inte har några fönster åt väst/sv. Men vardagsrummet är målat i s1500n :)

      • Tycker den ser så fin ut :) Jag är på väg att flytta till en sliten hyresrätt som behöver piffas upp och försöker hitta lite inspiration :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s