-Bänken-

Tv bänken som jag målade upp var faktiskt ett rätt roligt projekt. Jag har ett vitrinskåp som ska få samma behandling nu under veckan :)

Först målade jag med spärrvit. En supermatt färg som gör att det inte blöder igenom. Sen blev det en helmatt väggvit. Därefter slipade jag bort nötningar. Nu blev inte det riktigt så bra som jag hade tänkt mig men jag får skylla mig själv som inte slipade ner ytan innan jag målade med spärrfärg. Det er iaf helt ok ut tycker jag. Till sist målade jag med en lack för att skydda färgen och för att man ska kunna torka av bänken utan att det fastnar skit i färgen :) Hurrey! :)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s