70 pannor idag =P

Alltså fy tusan =P Jag har med andra ord bara 7 kilo till godo för att inte spränga Vilde gränsen. Och det värsta är att jag går upp ett kilo i veckan typ. Det finns liksom inget stopp. Jag äter inte mer, det är inte det. Men jag drar på mig vätska som en svamp. Jag har vita prickar i handflatorna, r e d a n. Och det är bara vecka 26 nu. Hur ska detta sluta?! Men om man ser till vikten i allmänhet jämfört med Vilde så ligger jag på stadiga 4 kilo plus. Så jag borde sluta på 81kg totalt då? :( Usch.

Jag har dessutom försökt att promenera lite mer denna gång, men det räcker med att jag går till Frendo för att jag ska börja få otrevliga sammandragningar. Och jag vill INTE riskera att det blir som förra gången, what so ever!

Jag får helt enkelt bara acceptera att jag är fet ett tag. Att jag inte ens kan ha mina mjukisar som jag hade vecka 36 med Vilde. Acceptera, acceptera, acceptera.

Igår var jag på en kiosk och köpte en burgare. Tanten som står där känner mig. Hon känner min bror. Men igår kände hon inte igen mig förän jag sa att det var jag. Då sa hon: Men herregud, inte såg jag de. Du har blivit så himla rund i ansiktet!

Kul. Kul. Jag är alltså kortsinson fet kan man säga =P Jag kommer aldrig med att lägga ut bilder på mitt face under denna grav. Haha! Nej serisöt, det kommer jag visst det. Men ändå, det var inte så himla checkt att inte bli igenkänd för att man blivit så rund.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s