Vad har du gjort!?

Okej, inget bloggande sen i fredags, igen. Men det har faktiskt sina orsaker.

Under helgen här har vi målat om vardagsrummet och matsalsdelen, ytterligare en gång. Jag blev ju inte nöjd med nyansen förra gången så vi var tvungen att göra om det hela. Nu är allt grått och fint :) En nyans mörkare ;) En.

Sen på söndags fortsatte arbetet med att måla om och att slipa den temporära tvmöbeln. Detta i sin tur betyder att vårt internet, TV och telefoni har varit urkopplat sen i fredags. Sen att vi ska dra ny el och att elektrikern inte kommer förrän i kväll betyder att jag fortfarande inte har allt tillgängligt. Utan just nu sitter jag på iPhonen och bloggar, vilket jag avskyr. Man ser ju inte vad man gör?!

Utöver detta så drog jag och Vilde på oss förkylningen från helvete i måndags. Vi skulle ju på seans!! Jag var inställd på att vi skulle dit ända fram till 18.45. Sen gick det inte längre. Vilde blev panikledsen (och då vill man ogärna lämna), mina öron slog lock och jag fick nyponsoppa i hjärnan. Hallelulja´!

Samma läge under tisdagen och även idag. Det är så skumt när man har lock för öronen =P Vilde verkar dock bättre. Han har ingen feber sen igår kväll och han är inte alls lika ledsen som tidigare. Då var det lika ledset som under tandsprickning och vaccination. Så i morse tror jag han förstod att mamma var sjuk och gosade med mig istället för att klättra över mitt ansikte och slå mig på ryggen :) Min korv :)

-Sötgrisen-

En tanke på “Vad har du gjort!?

  1. Aaw vilka mysiga bilder! <3
    Hittade en låt som fick mig att tänka på dig av nån anledning, tyckte det va lite likt andra låtar du lagt upp, plus att snubben har skägg och halvlångt hår ;) Vem vet, kanske är nåt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s