Listor. Matlistor =P

Denna vecka och förra har jag gett mig tusan på att vi ska äta efter en planerad meny. Så i söndags drog jag och Vilde till affären och handlade allt det som behövdes. Men likt förbannat så hamnade vi över 1000 lappen. Tanken med en planerad meny var att slippa detta. Visst, fungerar det så att vi inte behöver åka till affären några fler gånger under veckan så har det ju fungerat rätt ok. Men ändå. Vårt matkonto är på tok för stort!! Vi är på affären typ varannan dag och det brukar aldrig bli billigare än 500kr hur vi än gör, slå ut det på en vecka liksom =P Skärpning! Men vet ni, mycket av kostnaden går till Vildes mat/blöjor samt frukt. Frukt är helt galet dyrt.

En tanke på “Listor. Matlistor =P

  1. Jag gud, det verkligen skenar iväg med blöjor & barnmat! Vi har börjat handla på Willys. Faktiskt ganska stor skillnad, men då har vi också börjat köpa det billigaste tvättmedlet, diskmedlet och sånt där annat krafs. Blir lika rent för det, luktar lite mindre bara :) Sen tar vi ut 3500 – 4000 :- varje månad i kontanter som vi handlar mat för, tycker man får bättre koll när man har matpengarna i en separat börs :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s