Vildes lillgris!

Tack för alla namnförslag.

Men nu är det bestämt att hon for fortsätta heta Fluffen. Svårt att ändra när man har börjat kalla henne en sak liksom. Vi försökte med allt möjligt men inget satt riktigt bra. Så Fluffen it is. Vildes egna lilla katt.

Vilde och Fluffen är verkligen kompisar med varandra. Vilde pussar och kramar henne så fort han får chansen och när han ligger och sover kommer hon ofta och lägger sig tätt intill honom. De är så sjukt söta tillsammans. Och var för sig ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s