Vildes fina gåvagn.

Vilde fick av farmor en gångvagn. En sån där svart Brio som jag tycker är så fin :) Han har inte riktigt fått kläm på det hela ännu utan åker mycket hellre däri. Men igår gick han faktiskt ett par vändor runt rummet med den. Resterande tid kröp han med den eller så satt han i den igen. Han hittade dock en stor blomkruka som han gick med lite senare under dagen. Jag kanske borde ställa den i vagnen så han använder sig av vagnen i stället? :)

Wroom wroom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s