Ok, jag erkänner.

Jag har varit helt anti den mesta kontakt denna vecka och jag har inte läst en enda blogg. Jag har inte uppdaterat mig själv och jag har knappt varit online. Jag har suttit och räknat på en budget för min dröm. Den är nu klar och inskickad till ledningen. Får jag en OK där så blir det raka vägen till en revisor och sen mot banken. Tänk om det faktiskt skulle fungera!? :D

Upptagen

(Bilderna tycks fortfarande bli fullstorlek =P)

Det enda jag kan ändra är detta under avacerat;

Under CSS Class stod det: Alignnone
Det verkar inte spela någon roll om jag tar bort det eller inte =P

(HJÄLP)

En tanke på “Ok, jag erkänner.

  1. Jag lägger ju upp mina bilder direkt från hårddisken. Jag vet inte vad som gäller om man lägger upp dem från Photobucket. Kanske är det något med inställningarna där?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s