Namngivelse

Under helgen som var åkte vi ner till Sundsvall för att närvara vid Viggos namngivelse. Det var verkligen en trevlig fest för gossebarnet! :) Allt var så uppstyrt och fint men ändå avslappnat. Vi åt smörgåstårta och drack läsk. Sen blev det kaffe och svingod marängtårta med bär till det! De tändes ljus för Viggo och både mamman och pappan läste en dikt. Underbart!

Båda jag, Mattias och Vilde blev dock väldigt trötta vid slutet av dagen. Att då sätta sig och köra de 16 milen hem var inte direkt någon hit. I det läget önskar vi att vi hade haft några kronor över så vi kunnat ta in på hotell över natten. Men inte denna gång. Vi sparar :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s