Det var det jävligaste =P

Ser ni bristningarna jag fått under magen?? Tvi tvi tvi.

Jag undrar dock om dessa är de samma som jag fick med Vilde men aldrig märkte. För de sitter då på exakt samma ställe. Tänkte att de kanske blivit lite extra töjda nu så att man ser dem den här gången? För med Vilde så syntes de inte förrän efteråt då jag tappat vikten och huden dragit ihop sig lite. Då var det som små, små nergröpta streck på varsin sida om nedre magen.

2 tankar om “Det var det jävligaste =P

  1. Jag fick också bristningar när jag var gravid. Inte det snyggaste, men försökte se det som tatueringar och ett minne av graviditeten och det barn jag burit därinne.

    • Ja det stör inte så mycket nu faktiskt. Men man vet ju inte hur det kommer att se ut sen när man krymper. Jag såg inte mina som jag fått med Vilde förrän jag gick ner alla mina extra kilon (de 27 jag gick upp). Men de kanske syntes just för att jag i stort sett gick ner allt på 12 veckor?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s