Nått är galet! =P

Jag tycks inte längre kunna välja hur jag vill ha mina bilder i inläggen. Jag brukar alltid lägga dem på 70% för att de inte ska bli för stora men nu verkar det inte spela någon roll. De blir fullstora ändå =P Hur löser jag detta? Jag vill ha mindre bilder för jag tycker de blir mer överskådliga då. Det blir inte lika mycket In ya face! Jag tycker dessutom att man ser mer detaljer om man får zooma ut lite.

4 tankar om “Nått är galet! =P

 1. Om du öppnar redigeringen av bilden gå till fliken Avancerade inställningar. Titta på raden CSS Class. Om det står size-full där ta bort det, välj 70% eller den storlek du vill ha och Spara ändringar.

  Av någon anledning så är det så nu att om man från början valt Full size (eller vad det nu heter på svenska) så sitter det kvar trots att man ändrar procenten. Tills man tar bort size-full.

  Du kan också titta på ditt inlägg som HTML och ta bort size-full där.

 2. Det står ingenting på den raden… ?
  Alignnone stod det på en annan.
  Och ändrar jag % under avancerat blir det ingen skillnad gentemot om jag gör det under den vanliga fliken… ?

  Som html ser jag ingen bild allt, där står det bara alignone och bildurl.

 3. Hej!

  Jag såg att du vid något tillfälle har skrivit om Buzzador på din blogg. Jag studerar marknadsföring och skriver ett examensarbete om buzz marknadsföring. Till detta vill jag gärna komma i kontakt med buzzadorer och höra om deras åsikter och erfarenheter om att buzza.

  Jag skulle därför uppskatta om du ville ta dig tid att svara på en enkät som finns på http://www.webropolsurveys.com/S/67675E2EE3E5ABC3.par

  Tack!
  Kenneth

 4. På min Avanceratfilk ser jag både Avancerade bildinställningar med Källa, Storlek, CSS Class, Styles och olika Bildegenskaper som t ex Ram.

  För mig var det så att om jag ändrade % uppe vid bilden ändrades Storlek, men om det på nästa rad (CSS Class) stod size-full så spelade det ingen roll ändå. Jag var tvungen att ta bort size-full.

  Om jag går in på HTML-fliken när jag öppnat ett inlägg för redigering kan det stå till exempel så här för en av mina bilder:

  img class=”aligncenter size-full wp-image-6983″ title=”IMG_0649″ src=”http://katereader.files.wordpress.com/2012/03/img_0649.jpg” alt=”” width=”550″ height=”550″ /

  Här kan jag ta bort size-full och ändra måtten för width och height. Man får bara passa sig så att man inte ändrar ration mellan måtten.

  Men om du inte ser något av detta vet jag tyvärr inte vad det kan bero på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s