M Ö T E T med stort M.

Idag, klockan 13 gick det av stapeln. Mötet jag har jobbat för under veckan.

Jag mötte upp med en vacker kvinna och en redig karl, nämligen Cecilia (Head of retail) och Mark (VD Sverige & Danmark)! Vi satte oss ner över en kaffe på Barrista och diskuterade lite över affärsplanen. De tyckte den såg fin ut och att jag nu ska börja jobba med budgeten och finansiärer. Så helt svart är det ändå inte :) Cecilia sa också att de helst ville se en öppning inom 4-6 månader men att jag inte skulle oroa mig allt för mycket för bebis ankomst då jag liks måste anställa butikspersonal. Då är det jag som driver företaget men jag jobbar inte, just då. Men jag kan sedan anställa mig själv när det fungerar. Så fortsatt mammapeng it is. Det lät som en ypperlig plan tycker jag.

Så till vida att jag kan använda mig av den tjej jag vill. Hon skulle passa som handen i vanten och jag vet att hon skulle göra sitt yttersta för kunderna och för att marknadsföra oss på bästa sätt! :) You rock!

Ja, så till pannkakan. Det där med det egna kapitalet. Visst, det finns lösningar. Det gör det. Men hur snabbt, det är det som är frågan? =P Det får inte ta för lång tid iom att de då kommer att söka efter en annan person som är villig att satsa på detta, och tror mig, det lär finnas gott om dem. Jag har bara en jävla tur om jag lyckas driva igenom det hela. Så håll tummarna, ok? :)

I morgon ska jag direkt ta kontakt med nyföretagarcentrum här i stan och kontakta Almi företagspartner för att höra vad de säger. Jag ska också ringa företagslotsen och eventuellt får jag ett par nyckeltal att jobba med från Cecilia. Hurrey! :)

DET KAN GÅ, JAG GER MIG INTE ÄN!! Vill man något verkligen ända in i själen så kan man lyckas, hur mörkt det än ser ut just för stunden! Man måste tro på sig själv och det man gör, så är det! Och tro på detta, det gör jag. Fullt ut!

3 tankar om “M Ö T E T med stort M.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s