När det stormar!

Vilken tur att Vilde har nått att hålla i, haha!! :D

Han gillar som att klänga över mitt bröst och han gillar att nypa mig i dem. Men han har faktiskt ALDRIG försökt snutta på mig. Konstigt? Men han kanske inte riktigt minns att det faktiskt kom mjölk därifrån förut? :)

Alldeles nyss var jag iaf och opererade foten. Note to all of you – Det gör sjukt ont att få bedövning i foten. Det kan vara bland det värsta jag gjort rent sjukhusmässigt sett. Men det gick ju bra och nu är tumörn borta. Fy vad hemskt det känns att man haft en massa små tumörer i kroppen =P Vad har man mer liksom? Operationen resulterade iaf med fyra stygn och en hel köttbit mindre i foten. Tjohej!

En tanke på “När det stormar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s