Magen i helgen, 21+5

Missade helt att ta en bild med kläder på, haha! Vi var på 30+30års fest och jag fick äntligen ha min svarta maxiklänning! Hur härlig som helst :) Plattade håret som ni ser på bilden och sen gav jag det hela lite volym. Det hann jag dock inte med innan jag tog bilden =P Men, man ser ju iaf hur magen växer :) Min navel kommer med all säkerhet att ploppa utåt den här gången. Det känns som att det inte är något som håller fast den längre, haha!

Sminket blev mörkt och på fötterna var det Jeffrey C!

– Vecka 21+5-

Haha, Eilert Pilarm var förresten där och sjöng också, på festen alltså! Skoj ;) Jäkla gubbe det där. Att han ids! :)

Nej usch vilket rörigt inlägg. Men jag lovar att det kommer att bli bättre efter onsdag då jag haft mitt möte. Jag har så mycket jag måste ordna innan dess så jag kan knappt sortera tankarna i mitt huvud vad det gäller annat trams.

-Åter till marknadsstrategin-

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s