Busig fm!

Ibland måste man få ha busiga förmiddagar även fast man har dödsviktiga saker att göra!! :) Skruttfisen tycker iaf att tittut med spegeln är superkul. Han tycker också det är hejjigt när jag plockar undan alla bollar han kastar fram. När jag böjer mig nermot golvet så nästan kiknar han!! Haha!

Och hörrni, det här med att blogga direkt från iPhone fungerar över förväntan! Det blir inte lika mycket text i inläggen kanske men de kommer ju upp iaf! ;)

Go skrutten ser fortfarande ut som en liten tjockgubbe i ansiktet men jag tycker han är den sötaste skruttungsgubben i hela världen ska ni veta! :D Våran lilla fis. Han kommer nog att bli mammas pojke medan bebis blir pappas flicka. Det känns verkligen som det iaf. Jag och Vilde har ju varit med varandra så otroligt mycket nu. Mycket mer än vad jag kommer att vara med lill skruttan. Där får pappa ta vid rätt tidigt ju.

En tanke på “Busig fm!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s