Bara 15 veckor kvar! :O

Hjälp, nu slog det mig precis. Det är bara 15 veckor kvar av denna graviditet. Det är typ 12 veckor, som är typ 3 månader. Och än en gång har jag näst intill missat att njuta =/ Att vara härligt gravid. Jag blir så ledsen när jag tänker på det. Varför kan jag inte bara njuta av denna otroliga resa? Leva i nuet.

Tänk om detta är den absolut sista gången jag kommer att vara gravid? Jösses vilken skrämmande tanke =P

2 tankar om “Bara 15 veckor kvar! :O

  1. När man säger 15 veckor låter det nästans som ingenting alls liksom… det låter mer om man säger månader. Jag är också tudelad på tanken att väntat barn för sista gången när jag fick min tredje och tänker ändå ibland… kanske kanske en sladdis, en sista gång liksom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s