Att få vara tillsammans.

Vilken tur jag har ändå som kan vara hemma med Vilde. Jag får ju verkligen se alla steg på vägen han tar. Vi myser, vi busar och vi skojjar. Självklart är det lite tårar och grin i mellan åt också. Men det hör ju till! :)

Idag fick Vilde sig ett varmt bad i diskhon. Jag önskar ibland att jag fick vara så där liten igen och kunna bada diskho jag med. Svunna tider.

De hörde förresten av sig gällande det där jobbet jag var på intervju för. Eller rättare sagt jag hörde av mig för att kolla läget inför den 25e. Då har de ”råkat” tappat bort min ansökan och att det nu tyvärr var fullt i utbildningsgruppen. De avslutade med att be om ursäkt och sa att det var tråkigt att det råkade bli så här men att de skulle höra av sig om de skulle sätta ihop en ny grupp. Va?!

Så det var INTE för att jag berättade att jag var gravid ni ”råkade” tappa bort min ansökan? =P

Nej, pinsamt XXXXXX.

Det hade det räckt med ett ”Tack, vi hör av oss” efter avslutad intervju. Men icke, ös på bara. Få en 90% säker på att man skaffat sig ett arbete. Bra plan där.

Självklart förstår jag arbetsgivaren. Man anställer kanske inte en tjej som är gravid i vecka 22. Men då behöver man ju inte inbringa hopp heller. Företaget skulle ju inte heller erkänna nu i efterhand att det är pga graviditet de gjort som de gjort, för det är ju lagbrott. Så det är inte ens lönt att spekulera  i det.

Och nej, jag borde nog inte skriva om detta, men varför inte? Jag ÄR öppen och ärlig.

2 tankar om “Att få vara tillsammans.

  1. Ja det är inte roligt när de gör det så tydligt.
    Som nu, de säger att gruppen är full. Ändå har de nya intervjuer VARJE dag.
    Märkligt att de nu skulle ha det om det var fullt?

    Bättre att bara tacka för sig i stället.

    Trist att du blev uppsagd. Det är ju verkligen illa gjort!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s