Veckans biggie. -Swot

Usch ja. Denna vecka är ännu en vecka med tusen saker att göra. Och precis dessa veckor brukar jag dra på mig ännu mer att göra genom att starta nya projekt här hemma. Som nu. Jag har rivit ut i stort sett allt i sovrummet och förråden, för nu ska jag göra om igen! Som om jag inte har fullt upp med en affärsplan, marknadsplan och swot analys =P För att toppa detta har jag även bokat in ett par fikadejter under veckan. Ses så. Tusen bollar i luften, hey, hey, hey! Vilket paradnummmer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s