Vi börjar med en syskonsits.

Gällande problemet med vagnen trro jag att vi börjar med en syskonsits. Fungerar inte det, ja då köper vi oss en syskonvagn där de sitter på ”led”. Varför vi nu tänker så här är ju för att jag inte är en långpromenerare utan vi går på stan ibland. Då kan ju Vilde lika gärna sitta och vara med :) Vi kommer i detta fall måsta köpa en mjuklift till bebis =P Jag tycker personligen att det är sååååå fult. Men vad gör man. Jag får ju iaf behålla min älskade nitro!

Känns ju som en bra början så att vi inte springer och köper en barnvagn i onödan.

3 tankar om “Vi börjar med en syskonsits.

  1. Ni kan få köpa våra gamla skruttsyskonvagn!
    Den är gammal som gatan och blekt men funkar i nödfall. ;)

    Vilken säljare jag är ;)

    Du som skulle få ett par bralls av mig med…
    Jag tror jag börjar bli senil…

  2. problemet med syskonsits är att vagnen lätt kan tippa, jag hade tänkt en sådan förr med men skippade den.. tänkte bara att det kan vara bra att ha i åtanke..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s