-Lurad-

Usch. Jag som hållit mig så länge.

Jag skulle absolut inte köpa en iphone4s för jag skulle minsann vänta på 5an. Men nu, precis nyss köpte jag mig en vit iphone4s. Fail bara där. En vit?!! Jag vill inte ha en vit. Jag tycker det är töntigt. Lite skrikigt. Typ –Ååh, titta på mig, nu talar jag i min vita iphone som man inte kan missa. Eller -Oj, där ligger min telefon på det mörka bordet, min vita iphone. Man kan liksom inte skylta nå mer =P

Varför jag nu föll dit var för att jag har 3 och de kör nu en galen kampanj. 3total för halva priset och ingen kostnad för telen. 349kr/mån mao. Du betalar inget för att ringa, inget för att surfa, inget för att smsa, ingen uppkopplingsavgift mm. Bara 349kr/mån. Fast pris helt enkelt.

Min vanliga teleräkning brukar hamna på 600/mån. Och då har jag haft 3000 fria minuter. Och Ja, jag använder dem verkligen. Jag har alltid ringt mycket. Alltid betalt hela galna summor också.. Men abonnemanget jag haft nu på slutet har faktiskt varit så bra att jag haft det i flera år. Det finns inte längre i 3s sortiment, så gammalt är det. 3komboflatrate. Jag tog det typ 2007? Och jag har tjurhållt det sen dess, haha! De har ring SÅ många gånger och bett mig byta men jag har vägrat för deras deals har alltid varit sämre i slutänden.

Ni som tycker det är mycket för mobil varje månad, tänk då på att jag tidigare fått betalt över 1200/månaden =P

Men nu till det jobbiga, jag har sjukt mycket ångest över detta. Jag känner att jag har failat på något sätt. Jag har ju hållt mig så länge. Och jag vill ju inte ha en vit telefon. Men det gynnar samtidigt våran ekonomi att göra så här och det är väl det man ska tänka på kanske. Plus att telefonen jag fått låna av Mattias syster för att min inte fungerar, fungerar ju inte heller helt optimalt. Det borde med andra ord bara bli bättre, så varför känner jag mig så lurad och nedstämd????

 

7 tankar om “-Lurad-

  1. Det låter ju sjukt, för bra, är det inte någon hake bakom? Typ bindningstid och betala sedan en summa? Annars måste jag också, herregud vad billigt!

    • Det är så klart bindningstid men jag jag har ju haft 3 sen det kom, snart 10 år, så för mig kvittar det ju. Men att vara bunden på 349/mån är ju fetbra! :) Då skulle jag kunna binda mig på flera, flera år! Allt gratis liksom! Inte ens uppkopplingsavgift! Vilket är ett måste för mig :)

      • Okej! Det är ju sjuuukt.. jag ringde dom idag och pratade med en stackars säljare och jag försökte få fram vad haken var, och det fanns inga dolda kostnader haha.. så nu har jag beställt också. Har runt 6-700:- i mån annars med. Kanonbra :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s