Vasaloppet :)

Det är inte alla dagar man tagit sig tid till att titta på Vasan. Men idag minsann, då såg jag både star och första stopp, jag ser fortfarande faktiskt :) Tycker det är ganska mysigt. Det kom med åldern kanske man ska säga :) Förut tyckte jag det var rena döden när det var skidåkning på Tv. Vad saker och ting kan ändras! :)

Det får dock i sin tur mig att tänka på Biggest Looser och Olga. Jag blir bara förbannad. Jag betala 1200 spänn för PT Online men skulle för mitt liv aldrig kalla det PT. Så opersonligt och opeppande det var. Jag fick tre mail. Sen missade jag att maila tillbaka henne en dag och i ren trots väntade jag på att se om hon skulle maila och fråga varför jag inte skickat in resultat men det kom aldrig. Jag har fortfarande inte hört något av henne. Så det var 1200 bortkastade kronor.. Synd. För många andra verkar ju supernöjda. Men man lär sig av sina misstag säger de. No more ”jag vet nog inte hur man tränar” ide’er.

Nu ska vi snart bege oss ut på äventyr i solen. Vilde ska bara vakna från sin vila. Han är lite snorig och därmed extra trött =/ Jag hoppas på en korvgrillning och kanske en kaffe i en snöhög :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s