Gårdagen ;)

Igår var en väldigt fin dag må jag säga!

Trots att jag avbokade frisörsalongsbesöket och fixade det hela själv och trots att Vilde inte ville vara längre än en centimeter ifrån mig, hela dagen. Att duscha var en riktigt cirkus, haha! :)

Jag lockade håret och sen blev det en rosa/brun make. Till detta tog jag min fina, fina, otroligt fina proggoklänning! :) Blev det inte fint så säg?!

Först var vi ut på ett äventyr och sen middag med två av de absolut snällaste människor jag känner. Christian och Cecilia :) Vi åt på Mamma Mia och körde hela racet. Mattias tog tro olika sorters gratinerat bröd till förrätt och jag tog blåmusslor i vitt vin. Sen blev det en oxfilepasta för oss både som sen avslutades med en Irish Coffe för Mattias och en Pannacotta för mig :) Jag verkligen älskar att äta ute. Och att vi båda förhåller oss till menyn på samma sätt. Inte välja bort pga pris osv. Går man ut och äter så kostar det pengar. Och man gör det ju inte allt för ofta så varför då snåla när man väl gör det? Det är ju som att äta glass utan att njuta =P

10 tankar om “Gårdagen ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s