Done for 2day.

Att köpa mycket på Asos.com och sen returnera det man inte vill ha rekommenderar jag inte. Frakten kan bli hutlöst dyr! =P

Mötet med Dr. A gick bra. Vi pratade lite om hur denna grav. kändes och om att jag skulle ringa in omedelbart om jag känner av något som förra gången. Hon ville mäta tappen, men jag ville inte. Så vi tar det sen, om det skulle behövas. Vi vet ju trots allt att den brukar vara 4cm. Vi cirkulerade lite kring BF datum (snittdatumet), men kan så klart inte bestämma så mycket om det förrän OP schemat kommit och det gör det ju inte förrän en-två veckor innan ev. datum. Men alternativen är 4e, 9e eller 11e. Jag önskar den 4e :) Det är 38+2. Vilde kom 38+4. Men det är en nackdel med det datumet och det är att Mattias fyller år den 3e. Mycket tårta de dagarna med andra ord. Den 9e blir 39+0, känns så där.. Men den 11e vill jag verkligen inte vänta till, det är 39+2. Mina nerver skulle inte palla =P

Hittade förresten klockan jag sökte på stan. På REA! :) Jag är helnöjd med den! Jag köpte även 20st vita tullpaner. All set med andra ord. Bring it on! :) D-day, i feel ready!

7 tankar om “Done for 2day.

  1. Hej Marie, jag har läst din blogg sedan tråden med magbilder bf maj, och jag har varit så nyfiken på varför du gjorde snitt med Vilde, men har inte läst någonting om anledningen?:) Hur kommer det sig, eller du kanske inte vill dela med dig?

  2. Mm, Mattias värktabletter är grejjern de! ;)

    Jag gjorde snitt pga psykologiska orsaker. Jag skulle aldrig kunna tänka mig att föda vaginalt med folk omkring. Jag pallar inte ens en vanlig undersökning =P Smärtan är dock inget jag skulle oroat mig över! I samråd med min doktor valde vi därför snitt. Att föda vaginalt hade kunnat bli en riskfylld resa då jag skulle motarbeta kroppen och det hela kunnat sluta i akutsnitt. Sen gjorde tanken på vaginal förlossning mig otroligt stressad. Därför kommer även denna bebis förlösas med snitt :)

  3. Varför vill du bli snittad så tidigt? Vilde fick väl cpap trots att han var 38+4? Hade nog velat gå så länge som möjligt om jag var du. Snygg klocka förresten… ;)

  4. Vill inte riskera att det börjar av sig själv. Sen o m det blir som förra gången så orkar inte min rygg bära vikten. Jag fick ryggskott i v37 sist. Så pass gravt att jag inte kunde gå på toa och pilla ens en gång.

    Vilde fick inte cpap för att lungorna var omogna utan för att han svalde så mycket fostervatten och orkade inte trycka ut det själv. Så hade han inte gjort det, hade det inte varit några problem :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s