Hittat jeansjackan!!

Idag när vi var ut på stan så hittade jag äntligen en jeansjacka jag trivs med!!! :) Den är superskön och tvätten är riktigt fin. Prövade en stl större också men då såg tvätten helt annorlunda ut =P Sen är denna stl bra när jag tänker efter, jag kommer kunna ha den post. grav. :) Tar jag en stl större än detta kommer det aldrig att gå. Jag kommer tråkigt nog inte kunna ha den nästa år men då får jag helt enkelt gå ut på jakt igen! :)

 

Nu behöver jag bara fixa de vita Conversen för att kunna styka den listan! :D

En tanke på “Hittat jeansjackan!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s