Hårigt!

Ni vet män/grabbar/gubbar med riktigt lyckad ansiktsbehåring? De där individerna som mer liknar ikea-accesoarer än människor av fatkiskt kött och blod. De som alltid verkar stå längst fram i kön hos Jultomten, just de år han precis har fått lite “head” av Ms. Claus. Har ni någonsin stött på en sådan här människotyp som sedan visade sig vara lite tråkig?

De tycks aldrig bli arga, mängden positiv energi de utsöndrar är “genom taket” och det faktum att de alltid luktar gott, ja där har vi en nöt vetenskapsmännen aldrig kommer kunna knäcka. På tal om vetenskapsmän förresten. Varför dyker det inte upp en enda google-studie, när jag försiktigt knappar in “beard+great personality+causality”? Det är inte okej.

Ja som ni märker är frågorna många, mina motiv för att skriva små.

-I love beard-

2 tankar om “Hårigt!

  1. Ha, ha ja det är lustigt det där med våra preferenser. Jag håller med dig i teorin, den där trygga, snygga ”fadersgestalten”-killen med ett tätt och snyggt skägg.Tom Selleck-typen…Tråkigt nog har alla sådana killar jag träffat i verkligheten visat sig vara arroganta skitstövlar. ;) Alldeles för fokuserade på sig själva och sin ”look” än hur de är på insidan.

  2. Åh, jag älskar också skägg! Du är typ den enda tjejen (förutom mig själv) som jag sett gör det. Roligt :D Tvingar min karl att inte raka sig :P Och nu när vi ska ha barn så har han faktiskt skitit i att raka sig :D Och jag njuter.

    /Elin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s